Number of the records: 1  

Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

  1. TitleMetody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin / [editor Helena Čížková]
    Portion of titleOvěřování autenticity potravin a potravinářských surovin
    Other author Čížková, Helena, 1973- (Editor)
    Other corp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa
    Státní zemědělská a potravinářská inspekce
    Státní veterinární ústav Praha
    Česko. Celně technická laboratoř
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Ostrava : Key Publishing, 2011
    Phys.des.127 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
    ISBN978-80-7418-124-5 (brož.) : 210.00 Kč
    NoteVydáno pro Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze. Na obálce pod názvem: Ústav konzervace potravin a technologie masa VŠCHT Praha ve spolupráci se Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí Praha, Státním veterinárním ústavem Praha a Celně technickou laboratoří. Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    Obsahuje bibliografie a rejstřík
    Subj. Headings hygiena potravin * kvalita potravin
    Form, Genre kolektivní monografie
    Conspect614 - Veřejné zdraví a hygiena
    UDC614.31 * 663/664-021.465 * (048.8:082)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 299821Půjčovna literaturymístní sklad
    Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.