Number of the records: 1  

Byli jednou dva písaři

  1. TitleByli jednou dva písaři [zvukový záznam] : Bouvard a Pécuchet
    Other author Turková, Mariana (Adapter)
    Kuchař, Michal, 1953- (Commentator)
    Pardus, Erik, 1957-2011 (Performer)
    Sovák, Jiří, 1920-2000 (Performer)
    Horníček, Miroslav, 1918-2003 (Performer)
    Libíček, Jan, 1931-1974 (Performer)
    Roháč, Ján, 1932-1980 (Director)
    Flaubert, Gustave, 1821-1880 (Bibliographic antecedent)
    Issue stat.[Brno : Apogeum, 2014]
    Phys.des.1 zvuková deska (7 hod., 30 min.) : digital ; 12 cm
    NoteCelková velikost: 413 MB ; počet stop: 21. Nahrávka ve formátu MP3. Upravila Mariana Turková. Komentář napsal Michal Kuchař. Knižní předloha Gustave Flaubert
    Komentář čte Erik Pardus ; hrají: Jiří Sovák, Miroslav Horníček, Jan Libíček, Jaroslav Moučka, Věra Tichánková, Libuše Havelková, Soběslav Sejk, Josef Dvořák, Otakar Brousek st., Klára Jerneková a další
    AudiencePOUZE PRO NEVIDOMÉ
    Form, Genre francouzské romány * mluvené slovo * audioknihy * kompaktní disky
    Conspect821.133.1-3 - Francouzská próza, francouzsky psaná
    UDC821.133.1-31 * (086.7)08 * (086.76)
    AnnotationPřepis filmu s komentářem. Francie, 19. století: Na lavičce v parku se jednoho odpoledne setkají dva postarší pánové, Bouvard (Jiří Sovák) a Pécuchet (Miroslav Horníček). Zapovídají se a zjistí, že jsou oba dva písaři a mají necelý měsíc do penze. Kromě toho je pojí společné zájmy o vědu, literaturu a umění. Když pak Bouvardovi zemře kmotr a odkáže mu velkorysou částku, Bouvard si vzpomene na svého přítele, zakoupí statek na venkově a oba tam odjedou oddávat se vědám. Jejich diletantské pokusy pěstovat melouny, konzervovat jídlo nebo rozbít atom končí obvykle naprostou katastrofou
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindAudiobooks
    Call numberLocationSublocationInfo
    ZK 2385Půjčovna literaturymístní sklad
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.