Number of the records: 1  

Výroba potravin rostlinného původu

  1. TitleVýroba potravin rostlinného původu : návody do cvičení I. / Iva Burešová ... [et al.]
    Other author Burešová, Iva, 1971- (Author)
    Other corp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014
    Phys.des.98 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7454-331-9 174.00 Kč
    NoteNad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 50 výt.
    Obsahuje bibliografii
    Určeno studentům bakalářského studia a navazujícího magisterského studia ve studijním programu Chemie a technologie potravin
    Subj. Headings výroba potravin * potraviny rostlinného původu * obilniny * pekařství * potravinářská technologie
    Form, Genre učebnice vysokých škol * praktická cvičení
    Conspect664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC663/664 * 664:631.57 * 633.1 * 664.6 * 663/664 * (075.8) * (076.5)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 331204/IPůjčovna literaturymístní sklad
    Výroba potravin rostlinného původu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.