Number of the records: 1  

Gastronomie

  1. Author Fišera, Miroslav (Author)
    TitleGastronomie : vybrané kapitoly / Miroslav Fišera a kolektiv autorů
    Other corp. Vysoká škola obchodní a hotelová (Other)
    Issue1. vydání
    Issue stat.Český Těšín : 2 Theta, 2016
    Phys.des.285 stran : ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-86380-78-0 Kč 440.00
    NoteNa obálce pod názvem: Vysoká škola obchodní a hotelová. 300 výtisků
    Obsahuje bibliografie
    Language noteČástečně slovenský text, anglické a německé resumé
    Subj. Headings gastronomie * hotelnictví * výživa člověka * nápoje * potraviny * bezpečnost potravin * hygiena potravin
    Form, Genre kolektivní monografie
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641/642 * 640.4 * 613.2 * 641.87 * 613.26/.29 * 614.31:663/664 * 614.31 * (048.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech * Slovak
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 354963Půjčovna literaturymístní sklad
    Gastronomie

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.