Number of the records: 1  

Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu

  1. Author Turek, Bohumil, 1935-2021 (Author)
    TitleVliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu / Bohumil Turek, Petr Šíma, Irena Michalová
    Other author Šíma, Petr, 1942- (Author)
    Michalová, Irena (Author)
    Other corp. Česká technologická platforma pro potraviny (Publisher)
    Issue1. vydání
    Issue stat.Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2017]
    ©2017
    Phys.des.21 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-87719-58-9
    978-80-88019-23-7
    EditionJak poznáme kvalitu? ; svazek 24
    Publikace České technologické platformy pro potraviny
    Series/heading Jak poznáme kvalitu?
    Publikace České technologické platformy pro potraviny
    NoteNázev z obálky. Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings potraviny * syrová strava * teplá jídla * konzervované potraviny * nutriční hodnota potravin * kvalita potravin
    Form, Genre informační publikace
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC613.26/.29 * 615.874.24 * 641.83 * 641.55 * 664.8/.9.022.7 * 641.1 * 663/664-021.465 * (036)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 361953Půjčovna literaturymístní sklad
    Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.