Number of the records: 1  

Faremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství

  1. Author Benšová, Diana (Author)
    TitleFaremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství : metodika pro praxi / Diana Benšová a kol.
    Issue stat.Olomouc : Bioinstitut, 2017
    Phys.des.55 stran : ilustrace (převážně barevné), plány ; 30 cm
    ISBN978-80-87371-33-6 Kč 99.00
    EditionMetodika pro praxi
    Series/heading Metodika pro praxi (Bioinstitut)
    NoteNázev z obálky
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings ovoce * zelenina * zpracování zemědělských produktů * bioprodukty * ekologické zemědělství * farmářství * kvalita potravin * hygiena potravin
    Form, Genre metodické příručky
    Conspect631 - Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
    UDC634.1/.8.076 * 635.1/.8 * 631.56 * 631.57+637]:631.147 * 631.147 * 631.115.1 * 663/664-021.465 * 614.31 * (072)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 370917Půjčovna literaturymístní sklad
    Faremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.