Number of the records: 1
Síla přírodní fermentace
Author Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author) Title Síla přírodní fermentace : nakládaná zelenina & kimči, domácí jogurty & farmářský sýr, miso & tempeh, pivo, víno, medovina & cider, domácí chléb, lívance & sušenky Sandor Katz ; překlad Zuzana Ouhrabková ze Zkvašeno.cz Uniform title Wild fermentation. Česky Other author Ouhrabková, Zuzana (Translator) Issue První vázané vydání Issue stat. Praha : Alferia, 2020 Phys.des. 253 stran : ilustrace ; 22 cm ISBN 978-80-271-3029-0 Kč 399.00 Note Poznámky. Vázaný reprint Obsahuje bibliografii Subj. Headings fermentace * fermentované potraviny * hygiena výživy * jídla Form, Genre populárně-naučné publikace * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 66.098:577.15 * 663/664.098 * 613.2 * 641.55 * (0.062) * (083.12) Annotation Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 0 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 389567 Půjčovna literatury místní sklad vypůjčený (until 20.11.2024)
Number of the records: 1