Number of the records: 1  

Síla přírodní fermentace

  1. Author Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author)
    TitleSíla přírodní fermentace : nakládaná zelenina & kimči, domácí jogurty & farmářský sýr, miso & tempeh, pivo, víno, medovina & cider, domácí chléb, lívance & sušenky Sandor Katz ; překlad Zuzana Ouhrabková ze Zkvašeno.cz
    Uniform title Wild fermentation. Česky
    Other author Ouhrabková, Zuzana (Translator)
    IssuePrvní vázané vydání
    Issue stat.Praha : Alferia, 2020
    Phys.des.253 stran : ilustrace ; 22 cm
    ISBN978-80-271-3029-0 Kč 399.00
    NotePoznámky. Vázaný reprint
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings fermentace * fermentované potraviny * hygiena výživy * jídla
    Form, Genre populárně-naučné publikace * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC66.098:577.15 * 663/664.098 * 613.2 * 641.55 * (0.062) * (083.12)
    AnnotationNové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 0
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 389567Půjčovna literaturymístní skladvypůjčený (until 20.06.2024)
    Síla přírodní fermentace

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.