Number of the records: 1  

Sůl, tuk, ocet a žár, aneb, Jak dobře vařit

  1. Author Nosrat, Samin, 1979- (Author)
    TitleSůl, tuk, ocet a žár, aneb, Jak dobře vařit / napsala Samin Nosratová ; a ilustrovala Wendy MacNaughtonová ; předmluva Michael Pollan ; přeložily Alžběta Slavíková Hesounová a Vlasta Hesounová
    Uniform title Salt, fat, acid, heat. Česky
    Portion of titleJak dobře vařit
    Other author MacNaughton, Wendy, 1977- (Illustrator)
    Pollan, Michael, 1955- (Author of introduction)
    Slavíková Hesounová, Alžběta (Translator)
    Hesounová, Vlasta, 1945- (Translator)
    IssueVydání první
    Issue stat.Voznice : Leda, 2020
    Phys.des.469 stran : barevné ilustrace ; 29 cm
    ISBN978-80-7335-644-6 Kč 598.00
    NotePřeloženo z angličtiny
    Obsahuje bibliografii a rejstřík
    Subj. Headings jídla * gastronomie
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641.55 * 641/642 * (083.12) * (035)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count2, currently available 1, at library only 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 390392Půjčovna literaturymístní sklad
    J 390392 aPůjčovna literaturydepozitářIn-Library Use Only
    Sůl, tuk, ocet a žár, aneb, Jak dobře vařit

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.