Number of the records: 1  

Domácí zpracování zvěřiny

  1. Author Bothe, Carsten, 1966- (Author)
    TitleDomácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe
    Uniform title Wildverwertung praktisch. Česky
    Other author Kavinová, Alice (Translator)
    IssueČeské vydání první
    Issue stat.Praha : Vašut, 2021
    Phys.des.87 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7541-239-3 Kč 249.00
    NotePřeloženo z němčiny, překladatelka u copyrightu: Alice Kavinová
    Subj. Headings zvěřina * zpracování masa * domácí výroba * zvěřinová jídla
    Form, Genre příručky
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC637.55 * 637.5.03 * 334.714 * 641.55:637.55 * (035)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 393541Půjčovna literaturymístní sklad
    Domácí zpracování zvěřiny

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.