Number of the records: 1  

Jídlo pro radost

  1. Author Ferrarová, Eva, 1953- (Author)
    TitleJídlo pro radost : proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme / Eva Ferrarová
    Issue1. vydání
    Issue stat.V Brně : Edika, 2021
    Phys.des.238 stran : barevné ilustrace, mapy, faksimile ; 24 cm
    ISBN978-80-266-1629-0 Kč 399.00
    NoteObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Subj. Headings stravování - sociální aspekty * výživa člověka - sociální aspekty * jídlo - sociální aspekty * jídlo - kulturní aspekty * gastronomie * potraviny * stravovací zvyky - kulturní aspekty * racionální výživa * zásobování potravinami * zemědělství * živočišná výroba * udržitelný rozvoj
    Form, Genre monografie
    Conspect39 - Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie
    UDC612.39 * 641/642 * 641/642 * 392.81 * 613.2 * 338.439 * 63 * 636 * 502.131.1 * (048.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count2, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 394376Půjčovna literaturymístní sklad
    Jídlo pro radost

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.