Number of the records: 1  

Fermentace

  1. Author Davis, Holly (Author)
    TitleFermentace / Holly Davisová ; přeložili: Jan a Dina Podzimkovi
    Uniform title Ferment, a guide to the ancient art of culturing foods. Česky
    Other author Podzimek, Jan, 1984- (Translator)
    Podzimková, Dina, 1979- (Translator)
    IssuePrvní vydání
    Issue stat.Praha : Grada, 2021
    Phys.des.271 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-271-3152-5 Kč 490.00
    NoteObsahuje rejstřík. Přeloženo z angličtiny
    Subj. Headings fermentace * fermentované potraviny * jídla
    Form, Genre příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641.55 * 663/664.098 * 66.098:577.15 * (035)
    AnnotationÚžasný zdroj inspirativních návodů a informací o fermentovaných potravinách s více než 120 recepty. Kniha je s předmluvou a doporučením Ellixe Sandora Katze.
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count2, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 398353Půjčovna literaturymístní sklad
    Fermentace

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.