Number of the records: 1  

Chemie na talíři

  1. Author Dvořák, Ondřej, 1962- (Author)
    TitleChemie na talíři / Ondřej Dvořák
    IssuePrvní vydání
    Issue stat.Praha : Grada Publishing, 2021
    Phys.des.207 stran : ilustrace (převážně barevné), 1 mapa ; 24 cm
    ISBN978-80-271-2881-5 Kč 359.00
    NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Subj. Headings potravinářská chemie * jídla * potraviny * kuchařství * všeobecnosti a zajímavosti
    Form, Genre populárně-naučné publikace
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC663/664:54 * 641.55 * 641/642 * 0/9 * (0.062)
    AnnotationCo se děje na pánvi, když si smažíme řízek?Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si upečeme kachnu.
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 399301Půjčovna literaturymístní sklad
    Chemie na talíři

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.