Number of the records: 1  

Úvod do procesů a zařízení potravinářských výrob I

  1. Author Cakl, Jiří, 1954-2021 (Author)
    TitleÚvod do procesů a zařízení potravinářských výrob I. / Jiří Cakl, Hana Jiránková, Petr Doleček, Bedřich Šiška
    Other author Jiránková, Hana (Author)
    Doleček, Petr, 1957- (Author)
    Šiška, Bedřich (Author)
    Other corp. Univerzita Pardubice. Chemicko-technologická fakulta (Publisher)
    IssueVydání druhé, opravené
    Issue stat.Pardubice : Univerzita Pardubice, 2022
    Phys.des.143 stran : ilustrace ; 30 cm
    ISBN978-80-7560-405-7 Kč 149.00
    NoteNad názvem: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická. 200 výtisků
    Obsahuje bibliografii
    Určeno studentům Fakulty chemicko-technologické Univerzity Pardubice
    Subj. Headings výroba potravin * potravinářská technologie * potravinářské stroje
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC663/664 * 663/664-93 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 406542Půjčovna literaturymístní sklad
    Úvod do procesů a zařízení potravinářských výrob I

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.