Number of the records: 1  

Základy cukrovarnictví

  1. TitleZáklady cukrovarnictví : vysokošk. učebnice pro stud. fak. potrav. technologie Vys. školy chemicko-technologické v Praze a chemicko-technologické fak. v Bratislavě. 4. Díl, Výroba rafinovaného cukru / Rudolf Bretschneider ... [et al.]
    Portion of titleVýroba rafinovaného cukru
    Other author Bretschneider, Rudolf, 1913-1985 (Author)
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Praha : SNTL, 1967 (Mír 1)
    Phys.des.479, [1] s. : il., grafy, tab. ; 8°
    EditionŘada potravinářské literatury
    Series/headingŘada potravinářské literatury
    Note1700 výt.. 1. a 2. díl naps. Miroslava Drachovská-Šimanová, 3. díl naps. Karel Číž. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii a rejstřík
    Subj. HeadingsCukr rafinovaný - výroba - učebnice vysokoškol. * Cukrovarnictví - učebnice vysokoškol.
    UDC664.12.057(075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Základy cukrovarnictví

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.