Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů II

  1. Author Bulková, Věra (Author)
    TitleTechnologie přípravy pokrmů II : Učební text pro střední zdravot. školy - obor dietních sester / Věra Bulková
    Other corp. Česko. Ministerstvo zdravotnictví
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Brno : Institut pro další vzdělávání stř. zdravot. pracovníků, 1991
    Phys.des.170 s. : tab. ; 29 cm
    ISBN80-7013-088-1 56 Kčs
    EditionUčební texty pro střední zdravotnické školy
    Series/headingUčební texty pro střední zdravotnické školy
    NoteRozmn.. 250 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Form, Genre učebnice středních škol
    UDC641/642
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Technologie přípravy pokrmů II

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.