Number of the records: 1  

Tabulky výživných hodnot potravin

  1. Author Krondl, Magdalena, 1924- (Author)
    TitleTabulky výživných hodnot potravin / vypracovali M. Škopková, O. Šmrha, J. Váša ; Předmluva K. Halačka
    Other author (Author)
    Šmrha, Oldřich, 1922-2011 (Author)
    IssueII. vydání zcela přepracované a rozšířené
    Issue stat.Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1957
    Phys.des.496 stran
    Note4000 výt.. Opr.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii a rejstřík
    Subj. Headings7 výživové doporučené dávky * výživa člověka * nutriční hodnota potravin * tabulky
    Form, Genre monografie
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC612.39 * 641.1 * (083.4)
    AnnotationPublikace pojednává o kalorickém a biologickém složení běžně u nás konsumovaných potravin a potravinářských výrobků a o jejich rozpisu pro praktické používání. Nové, značně rozšířené vydání (první z r. 1952) zahrnujevevětšímířevýsledky výzkumného šetření domácích potravinových surovin a potravinářských výrobků, dále údaje o obsahu vody, sušiny, popela a vlákniny, složení podle technologických dílů nebo rozptylové hodnoty, nově zařazenyjsoutabulkyprotržní váhu potravin, váhu dávek pro jednu osobu a pod. Nově je zpracována i kapitola o prozatímních vyživovacích normách a o jejich praktickém převedení na spotřebu základních potravin.
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Tabulky výživných hodnot potravin

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.