Number of the records: 1  

Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny

  1. TitleNakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny : zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, hořčici : příprava marmelád, rosolů, kompotů, zmrzlin, sýrů, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kandisování, sklizeň, uschování, zasílání a sušení ovoce : konservování, používání, nakládání a sušní zelenin, bylin, hub a jiných plodin zahradních i polních / k užitku českých hospodyněk sebrala a sestavila Milada Benešová
    Other author Benešová, Milada (Compiler)
    Kašparová, Mařka (Editor)
    Issue7. přehlédnuté, znova přeprac. a značně rozmnožené vyd. / na základech moderních zpracovala Mařka Kašparová
    Issue stat.V Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1924
    Phys.des.424 s. : il. ; 19 cm
    EditionKnihovna českých hospodyněk a dívek ; sv. 11
    Series/headingKnihovna českých hospodyněk a dívek
    NoteDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Subj. Headings7 ovoce * 7 zelenina * 7 zpracování * 7 konzervace * 7 marmelády * ovocné šťávy * zeleninové šťávy * 7 sušení
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641.4 * 641.4:634.1/.8 * 641.4:635.1/.8
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.