Number of the records: 1  

Potravinářská biochemie

  1. Author Šícho, Vladislav, 1923-1977 (Author)
    TitlePotravinářská biochemie / Vladislav Šícho, Zdeněk Vodrážka, Blanka Králová
    Other author Vodrážka, Zdeněk, 1927-2015 (Author)
    Králová, Blanka, 1936- (Author)
    Issue2. dopl. a přeprac. vyd.
    Issue stat.Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1981 (PG)
    Phys.des.360 s. : il. ; 8°
    NoteVazba: Josef Kalousek. 3200 výt.. Spoluvyd. Alfa, Bratislava. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii a rejstřík
    AudienceUčebnice pro vysoké školy chemickotechnologické
    Subj. Headings potravinářská chemie * potravinářská biochemie * 7 potraviny
    Form, Genre učebnice
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC664:577.1 * 577.1:664
    AnnotationVychází z obecné biochemie a podrobně rozvádí ty ůseky, které mají zvláštní význam pro potravinářskou biochemii. Nově zpracovává zejména kapitoly o enzymech, nukleových kyselinách, molekulární genetice, principech látkovépřeměny, biologických oxidacích a o jednotlivých typech metabolismu.
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Potravinářská biochemie

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.