Number of the records: 1  

Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků

  1. Author Dragounová, Hedvika, 1955- (Author)
    TitleHodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků : návody pro praktická cvičení / Hedvika Dragounová
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Praha : Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : ISV, 2003
    Phys.des.57 s. ; 23 cm
    ISBN80-86642-24-0
    80-213-1029-4
    EditionŽivočišná výroba
    Series/headingŽivočišná výroba (Česká zemědělská univerzita)
    Note300 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    AudienceUrčeno pro posluchače bakalářského a magisterského studia předmětů Mlékařství na ČZU
    Subj. Headings mléko * mléčné výrobky * kvalita potravin * kvalitativní analýza * analýza potravin * 7 milk * 7 dairy products * 7 food quality * 7 qualitative analysis * 7 food analysis
    Form, Genre učebnice vysokých škol * laboratorní cvičení * 7 textbooks (higher) * 7 laboratory manuals
    Conspect637 - Živočišné produkty * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC637.1 * 637.1/.3 * 663/664-021.465 * 543.061 * 543.6:663/664 * 614.31 * (075.8) * (076.5)
    AnnotationVysokoškolská učebnice uvádí postupy při chemických rozborech a zpracování jednotlivých mléčných výrobků s kultivačním vyšetřením.
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.