Number of the records: 1
Základy konzervace potravin
Author Ingr, Ivo, 1936-2016 (Author) Title Základy konzervace potravin / Ivo Ingr Other corp. Mendelova zemědělská a lesnická univerzita. Agronomická fakulta Issue Vyd. 2., nezměn. Issue stat. V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2005 Phys.des. 119 s. : il. ; 29 cm ISBN 80-7157-849-5 Note Nad názvem: Facultas agronomica. 120 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii Určeno pro posluchače AF Subj. Headings konzervování potravin * 7 food preservation Form, Genre učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher) Conspect 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 664.8/.9 * (075.8) Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Owner Kladno SVK Doc. Kind Digitalizované dokumenty
Number of the records: 1