Number of the records: 1  

Základy ekonomiky výživy pro kombinované studium

  1. Author Novák, Václav, 1934- (Author)
    TitleZáklady ekonomiky výživy pro kombinované studium / Václav Novák, František Buňka
    Other author Buňka, František, 1978- (Author)
    Other corp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2006
    Phys.des.121, [18] s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7318-398-6
    EditionUčební texty vysokých škol
    Series/headingUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Učební texty vysokých škol
    Note20 výt.. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings výživa člověka - ekonomické aspekty * stravování - ekonomické aspekty * 7 human nutrition - economic aspects * 7 catering - economic aspects
    Form, Genre učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher)
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC613.2 * 640 * 33 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Základy ekonomiky výživy pro kombinované studium

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.