Number of the records: 1  

Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin

  1. Author Komár, Aleš, 1949- (Author)
    TitleTechnologie, zbožíznalství a hygiena potravin. IV. část, Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin minerálního původu, nápojů a pochutin / autor Aleš Komár
    Portion of titleTechnologie, zbožíznalství a hygiena potravin minerálního původu, nápojů a pochutin
    Other corp. Univerzita obrany. Katedra materiálu a služeb
    Issue stat.Brno : Univerzita obrany, 2005
    Phys.des.142 s. ; 21 cm
    ISBN80-7231-032-1 Kč 87,00
    NoteAnglicko-český slovník. 50 výt.. Nad názvem: Univerzita obrany, Fakulta ekonomiky a managementu, Katedra materiálu a služeb. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings potravinářská technologie * zbožíznalství * hygiena potravin * pochutiny * nápoje * 7 food technology * 7 commodity expertise * 7 food hygiene * 7 savours * 7 beverages
    Form, Genre učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher)
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC663/664 * 620.2 * 614.31 * 641.88 * 663 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.