Number of the records: 1  

Food & beverage management

  1. Author Zimáková, Blanka, 1956- (Author)
    TitleFood & beverage management / Blanka Zimáková
    Varying form of titleFood and beverage management
    Other corp. Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2004
    Phys.des.140 s. ; 30 cm
    ISBN80-86578-43-7
    Note500 výt.. Na obálce nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra hotelnictví. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Určeno pro bakalářské studium na VŠH v Praze 8
    Language noteČeský text
    Subj. Headings společné stravování * stravovací zařízení * gastronomie * management * 7 food services * 7 catering * 7 gastronomy * 7 management
    Form, Genre učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher)
    Conspect640.4 - Hotelnictví. Stravování * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC640.4/.5 * 641/642 * 005 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Food & beverage management
    Food & beverage management

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.