Number of the records: 1  

Jakost a zpracování ryb

  1. Author Ingr, Ivo, 1936-2016 (Author)
    TitleJakost a zpracování ryb / Ivo Ingr
    Other corp. Mendelova zemědělská a lesnická univerzita. Agronomická fakulta
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2004
    Phys.des.102 s. : il. ; 29 cm
    ISBN80-7157-804-5
    Note100 výt., 110 výt. dotisk. Dotisk r. 2005. Nad názvem: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, Facultas agronomica. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Určeno pro posluchače AF
    Subj. Headings rybí maso * kvalita potravin * zpracování živočišných produktů * 7 fish meat * 7 food quality * 7 animal products
    Form, Genre učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher)
    Conspect637 - Živočišné produkty * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC637.56 * 663/664-021.465 * 637.03 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Jakost a zpracování ryb
    Jakost a zpracování ryb

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.