Number of the records: 1  

Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny

  1. Author Kašpárek, Theodor, 1864-1930 (Author)
    TitleJaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny / Naps. Theodor Kašpárek
    Issue stat.Praha : J. Otto, 1921
    Phys.des.16 s. ; 8°
    EditionLidové rozpravy lékařské ; Čís. 156
    Series/headingLidové rozpravy lékařské
    NoteZ přednášek na kursech pro zřízence zdravotní a potravní policie. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Subj. Headings kvalita potravin
    Form, Genre pojednání
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC663/664-021.465 * (049)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.