Number of the records: 1  

Výpočet typických měrných emisí skleníkových plynů z pěstovaní a zpracování zemědělských surovin pro stanovení hodnoty jejich emisních faktorů

  1. Author Dědina, Martin, 1975- (Author)
    TitleVýpočet typických měrných emisí skleníkových plynů z pěstovaní a zpracování zemědělských surovin pro stanovení hodnoty jejich emisních faktorů : certifikovaná metodika / autoři: Martin Dědina, Petr Jevič, Zdeněk Abrham, Pavel Čermák, Jan Klír, Jana Wollnerová, Jana Beranová
    Varying form of titleVýpočet typických měrných emisí skleníkových plynů z pěstování a zpracování zemědělských surovin pro stanovení hodnoty jejich emisních faktorů :
    Other author Jevič, Petr (Author)
    Abrham, Zdeněk (Author)
    Čermák, Pavel, 1964- (Author)
    Klír, Jan, 1955- (Author)
    Wollnerová, Jana, 1977- (Author)
    Beranová, Jana (Author)
    Issue stat.Praha : Výzkumný ústav zemědělské techniky, v.v.i., 2023
    Phys.des.64 stran : barevné mapy, faksimile ; 30 cm
    ISBN978-80-7569-015-9
    EditionCertifikovaná metodika
    Series/heading Výzkumný ústav zemědělské techniky. Uplatněná certifikovaná metodika
    NoteV názvu chybně slovo pěstovaní, správně: pěstování
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Language noteČeské a anglické resumé
    Subj. Headings skleníkové plyny * emise znečišťujících látek * zemědělství * pěstování polních rostlin * zpracování zemědělských produktů
    Form, Genre certifikované metodiky
    Conspect63 - Zemědělství a příbuzné oblasti vědy a techniky
    UDC504.7 * 504.5:502.3 * 63 * 633.01/.04 * 631.56 * (083.744)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 417842Půjčovna literaturymístní sklad
    Výpočet typických měrných emisí skleníkových plynů z pěstovaní a zpracování zemědělských surovin pro stanovení hodnoty jejich emisních faktorů

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.