Number of the records: 1  

Pohostinství a gastronomie 1

  1. Author Brandes, Frank, 1968- (Author)
    TitlePohostinství a gastronomie 1 : učebnice pro SOŠ a SOU : v souladu s RVP SOV. Potraviny / autorky a autoři: Frank Brandes, Heike Harten, Conrad Krödel, Marco Voll, Thomas Wolffgang ; překlad: Marie Braná, Marie Maliňáková, Kateřina Kadlecová, Eliška Zemanová
    Uniform title Junge Koch/Die junge Köchin. Česky
    Portion of titlePotraviny
    Cover TitlePohostinství & gastronomie 1
    Other author Harten, Heike (Author)
    Krödel, Conrad, 1978- (Author)
    Voll, Marco (Author)
    Wolffgang, Thomas (Author)
    Braná, Marie (Translator)
    Maliňáková, Marie, 1972- (Translator)
    Kadlecová, Kateřina (Translator)
    Běloušková Zemanová, Eliška, 1994- (Translator)
    Issue1. vydání
    Issue stat.Praha : Taktik, 2024
    Phys.des.180 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
    ISBN978-80-7563-773-4 Kč 239.00
    NotePřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    Subj. Headings gastronomie * pohostinství * ochrana spotřebitele * potraviny * hygiena výživy
    Form, Genre učebnice středních škol
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC641/642 * 640.4 * 346.548 * 613.26/.29 * 663/664 * 613.2 * (075.3)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1, Access to Shelves 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 423396Půjčovna literaturyvolný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařství
    Pohostinství a gastronomie 1

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.