Number of the records: 1
Pohostinství a gastronomie 1
Author Brandes, Frank, 1968- (Author) Title Pohostinství a gastronomie 1 : učebnice pro SOŠ a SOU : v souladu s RVP SOV. Potraviny / autorky a autoři: Frank Brandes, Heike Harten, Conrad Krödel, Marco Voll, Thomas Wolffgang ; překlad: Marie Braná, Marie Maliňáková, Kateřina Kadlecová, Eliška Zemanová Uniform title Junge Koch/Die junge Köchin. Česky Portion of title Potraviny Cover Title Pohostinství & gastronomie 1 Other author Harten, Heike (Author) Krödel, Conrad, 1978- (Author) Voll, Marco (Author) Wolffgang, Thomas (Author) Braná, Marie (Translator) Maliňáková, Marie, 1972- (Translator) Kadlecová, Kateřina (Translator) Běloušková Zemanová, Eliška, 1994- (Translator) Issue 1. vydání Issue stat. Praha : Taktik, 2024 Phys.des. 180 stran : barevné ilustrace ; 30 cm ISBN 978-80-7563-773-4 Kč 239.00 Note Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík Subj. Headings gastronomie * pohostinství * ochrana spotřebitele * potraviny * hygiena výživy Form, Genre učebnice středních škol Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 641/642 * 640.4 * 346.548 * 613.26/.29 * 663/664 * 613.2 * (075.3) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1, Access to Shelves 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 423396 Půjčovna literatury volný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařství
Number of the records: 1