Number of the records: 1  

Fyziológia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení

  1. Author Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Author)
    TitleFyziológia chuti, alebo, Úvahy o gastronomickom umení : dielo teoretické, historické a súčasné, venované... / Jean-Anthelme Brillat-Savarin
    Portion of titleÚvahy o gastronomickom umení
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Bratislava : Tatran, 1987
    Phys.des.211 s.
    EditionSvetová tvorba ; zv. 185
    Subj. Headingsgastronomie - umění gastronomické - úvahy * výživa - chuť - úvahy
    UDC612.39+613.2+641.5
    CountrySlovakia
    LanguageSlovak
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 39456 aPůjčovna literaturydepozitář

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.