Number of the records: 1  

Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture

  1. Author Lukas, Kathryn, 1963- (Author)
    TitlePrůvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture : domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu / Kathryn Lukas a Shane Peterson ; fotografie Eric Wolfinger ; z anglického originálu The Farmhouse Culture guide to fermenting přeložila Martina Benešová
    Uniform title Farmhouse Culture guide to fermenting. Česky
    Portion of titleDomácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu
    Fermentace
    Other author Peterson, Shane, 1983- (Author)
    Wolfinger, Eric (Photographer)
    Benešová, Martina (Translator)
    Issue stat.Olomouc : ANAG, [2021]
    ©2021
    Phys.des.371 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN978-80-7554-332-5 Kč 549.00
    NoteObsahuje rejstřík
    Subj. Headings fermentace * fermentované potraviny * jídla * nápoje * hygiena výživy
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC66.098:577.15 * 663/664.098 * 641.55 * 641.87 * 613.2 * (035) * (083.12)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 0
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 398542Půjčovna literaturymístní skladvypůjčený (until 30.05.2024)
    Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.