Number of the records: 1
Technologie přípravy pokrmů 4
SYS 0710691 LBL 01551nam^a2200397^a^4500 003 CZ-KlSVK 005 20220208161029.6 007 ta 008 091113s2009^^^^xr^af^^d^p^^^^000^0^cze^d 015 $a cnb002009467 020 $a 978-80-7373-066-6 (brož.) : $c 127.00 Kč 035 $a (OCoLC)481115716 040 $a ABA001 $b cze $d KLG001 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a 641.55:637.5 $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 080 $a (075.3) $2 MRF 100 1-
$7 kl_us_auth*p0001712 $a Sedláčková, Hana, $d 1925-2020 $4 aut 245 10
$a Technologie přípravy pokrmů 4. : $b učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / $c Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko 250 $a 2., upr. vyd. 260 $a Praha : $b Fortuna, $c 2009 300 $a 93 s., [16] s. barev. obr. příl. : $b il. ; $c 30 cm 650 07
$a kuchařství $2 czenas $7 kl_us_auth*h0005160 650 07
$a masitá jídla $2 czenas $7 kl_us_auth*h0002019 655 -7
$a kuchařské recepty $2 czenas $7 kl_us_auth*u0002511 655 -7
$a učebnice středních škol $2 czenas $7 kl_us_auth*u0002834 700 1-
$7 kl_us_auth*p0000360 $a Nodl, Ladislav, $d 1929-2008 $4 aut 700 1-
$7 kl_us_auth*p0032552 $a Řešátko, Jaroslav $4 aut 856 41
$y Obsah $u http://toc.nkp.cz/NKC/200911/contents/nkc20092009467_1.pdf 910 $a KLG001
Number of the records: 1