Number of the records: 1
Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin
Title Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin / [editor Helena Čížková] Portion of title Ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin Other author Čížková, Helena, 1973- (Editor) Other corp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa Státní zemědělská a potravinářská inspekce Státní veterinární ústav Praha Česko. Celně technická laboratoř Issue Vyd. 1. Issue stat. Ostrava : Key Publishing, 2011 Phys.des. 127 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm ISBN 978-80-7418-124-5 (brož.) : 210.00 Kč Note Vydáno pro Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze. Na obálce pod názvem: Ústav konzervace potravin a technologie masa VŠCHT Praha ve spolupráci se Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí Praha, Státním veterinárním ústavem Praha a Celně technickou laboratoří. Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie Obsahuje bibliografie a rejstřík Subj. Headings hygiena potravin * kvalita potravin Form, Genre kolektivní monografie Conspect 614 - Veřejné zdraví a hygiena UDC 614.31 * 663/664-021.465 * (048.8:082) Country Czech Republic Language Czech Copy count 1, currently available 1 Owner Kladno SVK Doc. Kind Monographies, maps Call number Location Sublocation Info J 299821 Půjčovna literatury místní sklad
Number of the records: 1