Number of the records: 1  

Gastronomické technologie II

  1. Author Mlček, Jiří, 1981- (Author)
    TitleGastronomické technologie II / Jiří Mlček
    Other corp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    IssueVyd. 1.
    Issue stat.Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014
    Phys.des.98 s. ; 30 cm
    ISBN978-80-7454-417-0 164.00 Kč
    NoteNad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 50 výt.
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings kuchařství * gastronomie * příprava jídel * technologie
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC641/642 * 641.55 * 001.126-029:6 * (075.8)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindMonographies, maps
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Call numberLocationSublocationInfo
    J 331205Půjčovna literaturymístní sklad
    Gastronomické technologie II

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.