Number of the records: 1  

Využití polymerázové řetězové reakce pro autentizaci hovězího, vepřového, kuřecího a koňského masa

  1. Author Zdeňková, Kamila (Author)
    TitleVyužití polymerázové řetězové reakce pro autentizaci hovězího, vepřového, kuřecího a koňského masa : certifikovaná metodika / Kamila Zdeňková, Kateřina Demnerová, Diliara Akhatova, Eliška Fialová, Ondřej Krupa, Lukáš Kubica, Simona Lencová
    Other author Demnerová, Kateřina, 1947- (Author)
    Akhatova, Diliara (Author)
    Čermáková, Eliška (Author)
    Krupa, Ondřej (Author)
    Kubica, Lukáš (Author)
    Lencová, Simona (Author)
    Other corp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav biochemie a mikrobiologie (Publisher)
    Issue1. vydání
    Issue stat.Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2017
    Phys.des.1 CD-ROM (32 stran) : ilustrace (převážně barevné) ; 12 cm
    ISBN978-80-7592-005-8
    NoteNázev z disku. Pod názvem: Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav biochemie a mikrobiologie. Na titulní stránce podnázev : uplatněná certifikovaná metodika
    Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
    Subj. Headings maso * analýza potravin * polymerázová řetězová reakce
    Form, Genre certifikované metodiky * CD-ROM
    Conspect577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika
    UDC637.5 * 543.6:663/664 * 577.213.3 * (083.744) * (0.034.44)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Copy count1, currently available 0, at library only 1
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindAudiovisual and electronic resources
    Call numberLocationSublocationInfo
    T 1025Půjčovna literaturydepozitářIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.