Number of the records: 1
Technologie v kostce
SYS 1263293 LBL 00000nam-a22^^^^^-i-4500 003 CZ-KlSVK 005 20220208182102.8 007 ta 008 191122s2019----xr-af--e------000-0-cze-d 015 $a cnb003160938 020 $a 978-80-904093-6-1 $q (brožováno) : $c Kč 139.00 035 $a (OCoLC)1135614819 040 $a KLG001 $b cze $e rda 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a 641.1/.3 $2 MRF 080 $a 641.55 $2 MRF 080 $a (075.3) $2 MRF 100 1-
$7 kl_us_auth*p0009186 $a Vodochodská, Libuše $4 aut 245 10
$a Technologie v kostce / $c Libuše Vodochodská, Karel Štěpánek 250 $a 2. vydání 264 -1
$a Divec : $b Radek Runštuk - R plus, $c 2019 300 $a 141 stran , 2 nečíslované strany obrazových příloh : $b ilustrace ; $c 21 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 490 1-
$a Gastronomie 500 $a Terminologický slovníček 504 $a Obsahuje bibliografii 650 07
$7 kl_us_auth*h0001742 $a gastronomie $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0005160 $a kuchařství $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0240671 $a kuchařské suroviny $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0303073 $a příprava jídel $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*u0002834 $a učebnice středních škol $2 czenas 700 1-
$7 kl_us_auth*p0021047 $a Štěpánek, Karel $4 aut 830 -0
$7 kl_us_auth*0395575 $a Gastronomie (R plus) 910 $a KLG001
Number of the records: 1