Number of the records: 1
Umění koštérské
SYS 1477599 LBL 00000cam^a22^^^^^^a^4500 003 CZ-KlSVK 005 20231001002931.7 008 980914s1957^^^^xr^^^^^f^^^^^^|||^|^cze^d 015 $a cnb000681647 035 $a (nkpdnnt)uzp000102123 040 $a BOA001 $b cze $d ABA009 072 -7
$a 614 $x Veřejné zdraví a hygiena $9 14 $2 Konspekt 080 $a 614.31-026.784 $2 MRF-sel 100 1-
$a Čebiš, František Rudolf, $d 1895-1961 $7 kl_us_auth*p0201969 $4 aut 245 10
$a Umění koštérské : $b organoleptická analysa / $c Fr. R. Čebiš ; Obr. Arnošta Karáska 250 $a 1. vyd. 260 $a Praha : $b SNTL, $c 1957 300 $a 116, [3] s. ; $c 8° 490 1-
$a Řada potravinářské literatury 500 $a Určeno zaměstnancům závodů vinařských, podniků pohostinských a vináren 500 $a 10300 výt. 500 $a Frontispice 500 $a Přehl. lit. 500 $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! 520 $a Autor, výborný znalec vína, zabývá se již přes 35 let koštérským uměním. Své zkušenosti a znalosti v tom ohledu podává nyní v knížce, v níž podrobně rozebírá zkoušky vína zrakem, čichem a chutí, upozorňuje na specifickévlastnosti jednotlivých druhů vín, na hodnotu ovlivněnou stářím, nádobou i zátkou. Popis koštérské techniky doplňuje příklady hodnocení vína v různých zemích a připojuje slovníčky, jež vysvětlují odborné a technické výrazy,používané při ochutnávání vín. 650 07
$a degustace $2 agroterm 650 07
$a víno $2 agroterm 653 0-
$a analýza organoleptická 830 -0
$a Řada potravinářské literatury 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:a1090cc0-e3ca-11e2-9923-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:7b24925ea0e1ebb83298daffb1718fd7 910 $a KLG001
Number of the records: 1