Number of the records: 1
Potravinářská biochemie
SYS 1506486 LBL 00000cam^a22^^^^^2a^4500 003 CZ-KlSVK 005 20231001140902.3 008 980103s1981^^^^xr^^^^^f^^^^^^|||^|^cze^d 015 $a cnb000160970 035 $a (nkpdnnt)uzp000145002 040 $a BOA003 $b cze $d ABA009 $d ABA100 072 -7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $9 19 $2 Konspekt 080 $a 664:577.1 $2 MRF-sel 080 $a 577.1:664 $2 MRF-sel 100 1-
$a Šícho, Vladislav, $d 1923-1977 $7 kl_us_auth*p0073159 $4 aut 245 10
$a Potravinářská biochemie / $c Vladislav Šícho, Zdeněk Vodrážka, Blanka Králová 250 $a 2. dopl. a přeprac. vyd. 260 $a Praha : $b SNTL - Nakladatelství technické literatury, $c 1981 $f (PG) 300 $a 360 s. : $b il. ; $c 8° 500 $a Vazba: Josef Kalousek 500 $a 3200 výt. 500 $a Spoluvyd. Alfa, Bratislava 500 $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! 504 $a Obsahuje bibliografii a rejstřík 520 $a Vychází z obecné biochemie a podrobně rozvádí ty ůseky, které mají zvláštní význam pro potravinářskou biochemii. Nově zpracovává zejména kapitoly o enzymech, nukleových kyselinách, molekulární genetice, principech látkovépřeměny, biologických oxidacích a o jednotlivých typech metabolismu. 521 $a Učebnice pro vysoké školy chemickotechnologické 650 07
$a potravinářská chemie $7 kl_us_auth*h0002397 $2 czenas 650 07
$a potravinářská biochemie $7 kl_us_auth*0227005 $2 czenas 650 07
$a potraviny $2 agroterm 655 -7
$a učebnice $7 kl_us_auth*u0002830 $2 czenas 700 1-
$a Vodrážka, Zdeněk, $d 1927-2015 $7 kl_us_auth*p0033187 $4 aut 700 1-
$a Králová, Blanka, $d 1936- $7 kl_us_auth*p0011113 $4 aut 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:5a0afd70-5ce6-11e3-ae59-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:3099a3081124f8c480427aff791eb68b 910 $a KLG001
Number of the records: 1