Number of the records: 1  

Potravinářská biochemie

  1. Šícho, Vladislav, 1923-1977

    Potravinářská biochemie / Vladislav Šícho, Zdeněk Vodrážka, Blanka Králová. -- 2. dopl. a přeprac. vyd. -- Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1981 (PG). -- 360 s. : il. ; 8°. -- Vazba: Josef Kalousek. -- 3200 výt.. -- Spoluvyd. Alfa, Bratislava. -- DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!. -- Obsahuje bibliografii a rejstřík. -- Summary: Vychází z obecné biochemie a podrobně rozvádí ty ůseky, které mají zvláštní význam pro potravinářskou biochemii. Nově zpracovává zejména kapitoly o enzymech, nukleových kyselinách, molekulární genetice, principech látkovépřeměny, biologických oxidacích a o jednotlivých typech metabolismu. -- Audience: Učebnice pro vysoké školy chemickotechnologické.
    I. Vodrážka, Zdeněk, 1927-2015 II. Králová, Blanka, 1936-


    potravinářská chemie * potravinářská biochemie * potraviny * učebnice
    664:577.1 * 577.1:664
    664 - Potravinářský průmysl


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.