Number of the records: 1  

Kuchařka pro krkonošského medvěda

  1. SYS1523652
    LBL
      
    00000cam^a22^^^^^^a^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231001223505.7
    008
      
    990421s1999^^^^xr^af^^e^f^^^^000^0^cze
    015
      
    $a cnb000655765
    020
      
    $a 80-86136-31-0 $q (brož.) : $c Kč 69,00
    035
      
    $a (nkpdnnt)cpk20000655765
    040
      
    $a OSA001 $b cze $d ABA001
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.568(437.3) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Toufar, Pavel, $d 1948-2018 $7 kl_us_auth*p0000905 $4 aut
    245
    10
    $a Kuchařka pro krkonošského medvěda / $c Pavel Toufar ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek
    260
      
    $a České Budějovice : $b Dona, $c 1999
    300
      
    $a 149 s., [4] s. barev. obr. příl. : $b il. (některé barev.) ; $c 20 cm
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    520
    9-
    $a Jde o kuchařské předpisy Jaromíra Brádlera, kuchaře z motorestu u Lovosic, který vaří jídla staročeské, české, krkonošské i jiné kuchyně, rozhodně však vesměs pokrmy nedietní. Pouchovv C2b1a
    520
    9-
    $a Kuchařka sestavená z receptů vyhlášeného kuchaře a autorova přítele.
    650
    07
    $a česká jídla $7 kl_us_auth*h0002601 $2 czenas
    650
    09
    $a Czech cookery $2 eczenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 kl_us_auth*u0002511 $2 czenas
    655
    -9
    $a cookbooks $2 eczenas
    700
    1-
    $a Martenek, Miloslav, $d 1933- $7 kl_us_auth*p0001909 $4 ill
    700
    1-
    $a Doležal, Vladimír, $d 1952- $7 kl_us_auth*p0000252 $4 pht
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:d3d0fa30-3a6a-11e4-8f64-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:755fa1497b3653bc9ac18c644122c1ba
    910
      
    $a KLG001

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.