Number of the records: 1  

Kouzlo fermentace s plísní koji

  1. SYS1585128
    LBL
      
    02196nam^a2200625^i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231031012834.9
    007
      
    ta
    008
      
    231003s2023^^^^xr^af^^e-f^^^-001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003551032
    020
      
    $a 978-80-271-1342-2 $q (brožováno) : $c Kč 599.00
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d ABA001 $d KLG001 $e rda
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 66.098:577.15 $2 MRF
    080
      
    $a 582.282.123.4 $2 MRF
    080
      
    $a 663/664.098 $2 MRF
    080
      
    $a 641.55 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0432798 $a Shih, Rich $4 aut
    240
    10
    $a Koji alchemy. $l Česky
    245
    10
    $a Kouzlo fermentace s plísní koji / $c Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková
    246
    30
    $a Koji
    250
      
    $a První vydání
    264
    -1
    $a Praha : $b Alferia, $c 2023
    300
      
    $a 333 stran, 16 stran obrazových příloh : $b ilustrace (převážně barevné) ; $c 24 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Přeloženo z angličtiny
    504
      
    $a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    520
    3-
    $a Koji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba získala podmínky k tomu, aby se rozšířila po celé planetě a pomáhala nám připravovat jídlo, které je jednoduše lepší. $c flexibooks
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0235710 $a fermentace $2 czenas
    650
    07
    $a koji $7 kl_us_auth*0432823 $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0353512 $a fermentované potraviny $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001664 $a jídla $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0002832 $a příručky $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0002511 $a kuchařské recepty $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0432799 $a Umansky, Jeremy, $d 1983- $4 aut
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0343635 $a Katz, Sandor Ellix, $d 1962- $4 aui
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0403990 $a Roztočil, Tomáš $4 trl
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0432800 $a Zrůstková, Petra $4 trl
    910
      
    $a KLG001

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.