Number of the records: 1  

Základy rostlinné produkce

  1. SYS0460392
    LBL
      
    01727nam-a2200385-a-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231002201858.8
    007
      
    ta
    008
      
    051020s2005----xr-a---e-p----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb001568284
    020
      
    $a 80-213-1340-4 (brož.) : $c 190.00 Kč
    035
      
    $a (OCoLC)85154001
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d BOA001 $d KLG001
    072
    -7
    $a 633 $x Rostlinná výroba $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt
    080
      
    $a 633 $2 undef
    080
      
    $a 631/635 $2 undef
    080
      
    $a (075.8) $2 undef
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*p0086781 $a Šnobl, Josef, $d 1942- $4 aut
    245
    10
    $a Základy rostlinné produkce / $c Josef Šnobl, Josef Pulkrábek a kolektiv
    250
      
    $a Vyd. 2., přeprac.
    260
      
    $a V Praze : $b Česká zemědělská univerzita, $c 2005
    300
      
    $a 172 s. : $b il. ; $c 30 cm
    500
      
    $a 500 výt.
    500
      
    $a Nad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
    521
      
    $a Určeno pro posluchače vybraných oborů fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, fakulty lesnické a environmentální, fakulty technické
    650
    04
    $7 kl_us_auth*h0003933 $a rostlinná výroba
    650
    04
    $7 kl_us_auth*0205581 $a agronomie
    655
    -4
    $7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*p0035114 $a Pulkrábek, Josef, $d 1950- $4 aut
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*0218418 $a Česká zemědělská univerzita v Praze. $b Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:da4cb5c0-c681-11e6-8032-005056827e52 $3 DNNTX $x DNNTT $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:5c00dd23c149683207828d5fc21a9215
    910
      
    $a KLG001

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.