Number of the records: 1  

Introduction to immunochemical techniques for medical diagnosis, food quality control and environmental testing

  1. SYS0584625
    LBL
      
    01619nam-a2200397-a-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231002160032.8
    007
      
    ta
    008
      
    071114s2007----xr-a---e-p----000-0-eng--
    015
      
    $a cnb001779892
    020
      
    $a 978-80-7080-641-8 (brož.) : $c 425.00 Kč
    035
      
    $a (OCoLC)228669042
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d KLG001
    072
    -7
    $a 616 $x Patologie. Klinická medicína $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt
    080
      
    $a 612.017+616-097 $2 undef
    080
      
    $a 616-092.19:54 $2 undef
    080
      
    $a 616-097-092.19+577.27 $2 undef
    080
      
    $a 616-079-097 $2 undef
    080
      
    $a (075.8) $2 undef
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0253505 $a Daussant, Jean, $d 1932- $4 aut
    245
    10
    $a Introduction to immunochemical techniques for medical diagnosis, food quality control and environmental testing / $c Jean Daussant, F.-Xavier Desvaux
    250
      
    $a 1st ed.
    260
      
    $a Prague : $b Institute of Chemical Technology, $c 2007
    300
      
    $a 84 s. : $b barev. il. ; $c 30 cm + $e 1 CD-ROM
    500
      
    $a Terminologický slovník
    504
      
    $a Obsahuje bibliografie
    650
    04
    $7 kl_us_auth*0246664 $a imunochemie
    650
    04
    $7 kl_us_auth*h0000962 $a imunologie
    650
    04
    $7 kl_us_auth*0236161 $a imunodiagnostika
    655
    -4
    $7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0253506 $a Desvaux, F.-Xavier $4 aut
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:27a33a00-7d38-11e9-823d-005056827e52 $3 DNNTX $x DNNTT $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:90eb096a11d5a489df59d09ec1703e66
    910
      
    $a KLG001

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.