Number of the records: 1  

Metoda pro analýzu aminokyselin v hydrolyzátech bílkovin a potravinářských matricích

  1. Jírů, Monika

    Metoda pro analýzu aminokyselin v hydrolyzátech bílkovin a potravinářských matricích : uplatněná certifikovaná metodika / Monika Jírů, Milena Zachariášová, Jana Hajšlová. -- Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2015. -- 1 CD-ROM (22 stran) : barevné ilustrace ; 12 cm. -- Název z disku. -- Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, pod názvem: Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy. -- Obsahuje bibliografii. -- ISBN : 978-80-7080-924-2 : Kč 100.00.
    I. Stránská, Milena, 1982- II. Hajšlová, Jana, 1952- III. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin


    biochemická analýza * analýza potravin * aminokyseliny * hydrolýza * bílkoviny * certifikované metodiky * CD-ROM
    543.645 * 543.6:663/664 * 577.112.38 * 66.094.941 * 577.112 * (083.744) * (0.034.44)
    543 - Analytická chemie


Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.