Number of the records: 1  

Natrhej si oběd

  1. SYS1295560
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^-i-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20230830045128.1
    007
      
    ta
    008
      
    200803s2020----xr-a---e------000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003239745
    020
      
    $a 978-80-264-3182-4 $q (vázáno) : $c Kč 499.00
    035
      
    $a (OCoLC)1200258609
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.3:613.26 $2 MRF
    080
      
    $a 633.88 $2 MRF
    080
      
    $a 641.55 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*p0001090 $a Vašák, Jaroslav, $d 1947- $4 aut
    245
    10
    $a Natrhej si oběd : $b jak zpracovat vše, co u nás vyroste na talíř, do koupelny i lékárničky / $c Jaroslav Vašák
    250
      
    $a 1. vydání
    264
    -1
    $a Brno : $b CPress, $c 2020
    300
      
    $a 314 stran : $b barevné ilustrace ; $c 24 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0211273 $a jedlé plané rostliny $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0002333 $a léčivé rostliny $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001664 $a jídla $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0002511 $a kuchařské recepty $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0002832 $a příručky $2 czenas
    910
      
    $a KLG001

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.