Number of the records: 1  

Sklizeň a zpracování ovoce

  1. Author Kác, Václav, 1897-1975 (Author)
    TitleSklizeň a zpracování ovoce / Václav Kác
    Other corp. Československá akademie věd
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Praha : ČSAV, sekce biologicko-lékařská, 1958
    Phys.des.207 s. : il., grafy ; 24 cm
    EditionOvocnická edice ; sv. 8
    Series/headingOvocnická edice ; 8
    Note6250 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje rejstřík a bibliografické odkazy na s. 201-202
    Subj. Headings ovocnářství * ovoce
    Conspect634 - Ovocnářství
    UDC634.1/.8
    AnnotationOdborná publikace pojednává podrobně o hlavních druzích, sklizni a uskladnění ovoce, o jeho biologické hodnotě, konzervování, sušení a výrobě ovocných vín a destilátů
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Sklizeň a zpracování ovoce

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.