Number of the records: 1
Sklizeň a zpracování ovoce
Author Kác, Václav, 1897-1975 (Author) Title Sklizeň a zpracování ovoce / Václav Kác Other corp. Československá akademie věd Issue 1. vyd. Issue stat. Praha : ČSAV, sekce biologicko-lékařská, 1958 Phys.des. 207 s. : il., grafy ; 24 cm Edition Ovocnická edice ; sv. 8 Series/heading Ovocnická edice ; 8 Note 6250 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje rejstřík a bibliografické odkazy na s. 201-202 Subj. Headings ovocnářství * ovoce Conspect 634 - Ovocnářství UDC 634.1/.8 Annotation Odborná publikace pojednává podrobně o hlavních druzích, sklizni a uskladnění ovoce, o jeho biologické hodnotě, konzervování, sušení a výrobě ovocných vín a destilátů Country Czech Republic Language Czech URL Digitalizovaný dokument Owner Kladno SVK Doc. Kind Digitalizované dokumenty
Number of the records: 1