Number of the records: 1  

Stručný návod ku zkoušení potravin a poživatin vzhledem ku nejobecnějším a nejhrubším způsobům porušování

  1. Author Klaudi, Josef, 1861-1908 (Author)
    TitleStručný návod ku zkoušení potravin a poživatin vzhledem ku nejobecnějším a nejhrubším způsobům porušování / sepsal Josef Klaudi
    Issue stat.V Praze : I.L. Kober, 1890
    V Praze : Národní knihtiskárna I.L. Kobra
    Phys.des.112 stran : ilustrace ; 26 cm
    NoteDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Obsahuje bibliografii
    Subj. Headings kvalita potravin * kontrola potravin
    Form, Genre příručky
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC663/664-021.465 * 614.31 * (035)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.