Number of the records: 1  

Potravinářská biochemie V

  1. SYS0628048
    LBL
      
    01437nam^a2200409^a^4500
    005
      
    20080902162622.6
    007
      
    ta
    008
      
    080409s2008^^^^xr^a^^^e^p^^^^000^0^cze^d
    020
      
    $a 978-80-7318-666-1 (brož.) : $c 104.00 Kč
    040
      
    $a OLA001 $b cze $d ABA001 $d KLG001
    041
    0-
    $a cze $a eng
    072
    -7
    $a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $2 Konspekt $9 19
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt $9 22
    080
      
    $a 663/664:577.1 $2 MRF
    080
      
    $a (075.8) $2 MRF
    080
      
    $a (079.1) $2 MRF
    245
    00
    $a Potravinářská biochemie V. / $c Ignác Hoza ... [et al.]
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Zlín : $b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, $c 2008
    300
      
    $a 70 s. : $b il. ; $c 30 cm
    500
      
    $a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
    500
      
    $a 80 výt.
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    546
      
    $a Část. anglický text
    650
    07
    $a potravinářská biochemie $2 czenas $7 kl_us_auth*0227005
    655
    -7
    $a učebnice vysokých škol $2 czenas $7 kl_us_auth*u0003022
    655
    -7
    $a testy $2 czenas $7 kl_us_auth*u0003197
    700
    1-
    $a Hoza, Ignác, $d 1941- $7 kl_us_auth*0226874 $4 aut
    710
    2-
    $a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. $b Technologická fakulta $7 kl_us_auth*0208524
    910
      
    $a KLG001

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.