Number of the records: 1  

Základy cukrovarnictví

  1. SYS1446912
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^1^^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20230930113143.8
    008
      
    970505s1967^^^^xr^^^^^^^^^^^^|||^|^cze
    015
      
    $a cnb000422366
    035
      
    $a (nkpdnnt)bk196800076
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c PNA001 $d ABA001
    080
      
    $a 664.12.057(075.8)
    245
    00
    $a Základy cukrovarnictví : $b vysokošk. učebnice pro stud. fak. potrav. technologie Vys. školy chemicko-technologické v Praze a chemicko-technologické fak. v Bratislavě. $n 4. Díl, $p Výroba rafinovaného cukru / $c Rudolf Bretschneider ... [et al.]
    246
    30
    $a Výroba rafinovaného cukru
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b SNTL, $c 1967 $f (Mír 1)
    300
      
    $a 479, [1] s. : $b il., grafy, tab. ; $c
    490
    1-
    $a Řada potravinářské literatury
    500
      
    $a 1700 výt.
    500
      
    $a 1. a 2. díl naps. Miroslava Drachovská-Šimanová, 3. díl naps. Karel Číž
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a rejstřík
    700
    1-
    $a Bretschneider, Rudolf, $d 1913-1985 $7 kl_us_auth*p0200685 $4 aut
    830
    -0
    $a Řada potravinářské literatury
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:f576c1b0-20e1-11e6-8803-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:6eb45a57f54cfeaab5c93ff4ea8f93b8
    910
      
    $a KLG001

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.