Number of the records: 1
Základy cukrovarnictví
SYS 1446912 LBL 00000nam^a22^^^^^1^^4500 003 CZ-KlSVK 005 20230930113143.8 008 970505s1967^^^^xr^^^^^^^^^^^^|||^|^cze 015 $a cnb000422366 035 $a (nkpdnnt)bk196800076 040 $a ABA001 $b cze $c PNA001 $d ABA001 080 $a 664.12.057(075.8) 245 00
$a Základy cukrovarnictví : $b vysokošk. učebnice pro stud. fak. potrav. technologie Vys. školy chemicko-technologické v Praze a chemicko-technologické fak. v Bratislavě. $n 4. Díl, $p Výroba rafinovaného cukru / $c Rudolf Bretschneider ... [et al.] 246 30
$a Výroba rafinovaného cukru 250 $a 1. vyd. 260 $a Praha : $b SNTL, $c 1967 $f (Mír 1) 300 $a 479, [1] s. : $b il., grafy, tab. ; $c 8° 490 1-
$a Řada potravinářské literatury 500 $a 1700 výt. 500 $a 1. a 2. díl naps. Miroslava Drachovská-Šimanová, 3. díl naps. Karel Číž 500 $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! 504 $a Obsahuje bibliografii a rejstřík 700 1-
$a Bretschneider, Rudolf, $d 1913-1985 $7 kl_us_auth*p0200685 $4 aut 830 -0
$a Řada potravinářské literatury 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:f576c1b0-20e1-11e6-8803-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:6eb45a57f54cfeaab5c93ff4ea8f93b8 910 $a KLG001
Number of the records: 1