Number of the records: 1  

Základy cukrovarnictví

  1. Základy

    Základy cukrovarnictví : vysokošk. učebnice pro stud. fak. potrav. technologie Vys. školy chemicko-technologické v Praze a chemicko-technologické fak. v Bratislavě. 4. Díl, Výroba rafinovaného cukru / Rudolf Bretschneider ... [et al.]. -- 1. vyd. -- Praha : SNTL, 1967 (Mír 1). -- 479, [1] s. : il., grafy, tab. ; 8°. -- (Řada potravinářské literatury). -- 1700 výt.. -- 1. a 2. díl naps. Miroslava Drachovská-Šimanová, 3. díl naps. Karel Číž. -- DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!. -- Obsahuje bibliografii a rejstřík.
    I. Bretschneider, Rudolf, 1913-1985

    664.12.057(075.8)

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.