Number of the records: 1
Základy cukrovarnictví
- Základy
Základy cukrovarnictví : vysokošk. učebnice pro stud. fak. potrav. technologie Vys. školy chemicko-technologické v Praze a chemicko-technologické fak. v Bratislavě. 4. Díl, Výroba rafinovaného cukru / Rudolf Bretschneider ... [et al.]. -- 1. vyd. -- Praha : SNTL, 1967 (Mír 1). -- 479, [1] s. : il., grafy, tab. ; 8°. -- (Řada potravinářské literatury). -- 1700 výt.. -- 1. a 2. díl naps. Miroslava Drachovská-Šimanová, 3. díl naps. Karel Číž. -- DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!. -- Obsahuje bibliografii a rejstřík.
I. Bretschneider, Rudolf, 1913-1985
664.12.057(075.8)
Number of the records: 1