Number of the records: 1  

Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny

  1. Author Rakušanová, Jarmila (Author)
    TitleOšetřování a kuchyňská úprava zvěřiny / Jarmila Rakušanová
    Issue1. vyd.
    Issue stat.Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1983
    Phys.des.238 s., [20] s. obr. příl.
    ISBNKčs 25,00
    NoteDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Subj. Headings zvěřinová jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641/642
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    View book information on page www.obalkyknih.cz
    Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.